Villkor

LEVERANSTID

Normal leveranstid inom Sverige är 3-6 arbetsdagar om inget annat anges. Viktigt att ta hänsyn att alla presenterade leveranstider är uppskattningar och att det kan uppstå förseningar hos oss och hos våra fraktpartners. Vi reserverar oss för slutförsäljning av en vara.

PRISER OCH PRODUKTBILDER

Samtliga priser anges i svenska kronor inklusive moms. I Kassan kan man se det totala priset inklusive moms, eventuella avgifter samt avdragna rabatter. Att beställa och betala via Deztello.se är säkert och enkelt. Vi tillhandahåller följande betalalternativ i Sverige:

  1. Klarna faktura 
  2. Klarna Konto
  3. Klarna Delbetalning
  4. Kortbetalning med VISA eller MasterCard
  5. Paypal 
  6. Apple och Google pay

Produktbilderna på hemsidan garanterar inte att varans exakta utseende och beskaffenhet återges. Vi reserverar oss för eventuella fel i produktinformationen och förbehåller oss rätten att ändra produktinformation och priser utan föregående avisering. Deztello.se reserverar sig för eventuella fel i pris- och produktinformation eller i övrigt på hemsidan. Vid eventuella felaktigheter förbehålls Deztello.se rätten att korrigera detta i efterhand. Vi reserverar oss för prisjusteringar, slutförsäljning, lagerdifferenser, tekniska problem, ändringar av tekniska specifikationer och eventuella typografiska fel på vår sida eller i våra annonser. Vi förbehåller oss rätten att annullera felaktiga ordrar.

ÅNGERRÄTT

Vid köp av produkter på Deztello.se har du som kund enligt distansavtalslagen 14 dagars ångerrätt som gäller från det att du har tagit emot din beställning. Vänligen kontakta alltid kundtjänst innan du returnerar en vara, oavsett anledning, för snabbast och säkrast hantering av din retur. Fraktkostnader och expeditionsavgifter för returförsändelsen står konsumenten själv för. Deztello.se ansvarar ej för returer som inte kommer fram. Observera att kvitto för returen alltid ska sparas tills det att returen är hanterad. 

Undantag från Ångerrätt

För att din retur ska bli godkänd måste produkten vara obruten, oanvänd och finnas i originalförpackning med tillhörande emballage. Öppnade och/eller använda hygienprodukter återtas inte på grund utav hälso- och hygienskäl. Återbetalning sker endast då varorna returneras i helt skick. Vi återbetalar pengarna inom 30 dagar vid retur

EJ UTHÄMTADE PAKET

Kunden måste uppge giltig och korrekt leveransinformation. För paket som inte blir uthämtade debiteras en avgift om 200 kr. Avgiften täcker en del av de kostnader så som expediering, packning, emballagering och returbehandling på lager som uppstår. Observera därför att om du ångrar ett köp och vill returnera varan, behöver du först hämta ut paketet och därefter returnera enligt beskrivning ovan.

REKLAMATION

Alla produkter besiktigas innan dessa skickas till dig. Skulle produkten ändå vara skadad när den anländer tillämpar vi konsumetköplagen vid hantering av reklamationer. En produkt kan endast reklameras vid fabrikationsfel. Reklamera varan direkt efter det att du upptäckt felet så skickar vi en ny, felfri vara. Kan felet inte avhjälpas kommer återbetalning att ske.

Du måste alltid kontakta oss för ett godkännande innan du returnerar en defekt vara och Klagomålet ska skickas omedelbart efter att defekten har upptäckts.

FORCE MAJEURE

Deztello.se är inte skyldig att fullgöra köpet om det föreligger ett hinder som Deztello inte kan övervinna eller fullgörelsen skulle förutsätta uppoffringar som inte är rimliga med hänsyn till kundens intresse av att Deztello fullgör köpet. Kunden har inte heller rätt till ersättning för den skada som kunden lider genom Deztellos dröjsmål eller fel om dröjsmålet eller felet beror på ett hinder utanför Deztellos kontroll som Deztello inte skäligen kunde förväntas ha räknat med vid köpet och vars följder inte heller skäligen kunde ha undvikit eller övervunnit.

PERSONUPPGIFTSPOLICY

Destello.se ansvarar för att de personuppgifter som lämnas i samband med köp hanteras i enlighet med Personuppgiftslagen och EU:s dataskyddsförordning (GDPR). Genom godkännande av köpeavtalet eller registrering av konto hos Deztello.se samtycker du till att dina uppgifter sparas, för att kunna behandla din order och genomföra köpet, underlätta vid kommande köp, möjliggöra uppdatering av din orderstatus samt för utskick av erbjudanden och information via sms, e-mail eller annan direktreklam som skickas direkt från Deztello.se eller via någon av Deztellos tjänsteleverantörer som tillhandahåller tjänster/system för utskick. Läs mer om vår personuppgifts- och integritetspolicy här. 

 ALLMÄNA FÖRETAGSUPPGIFFTER

Deztello.se

Emelie Hermansson

8807204964

Vårlöksgatan 3B

417 06  Göteborg

info@destello.se