Om Deztello

STÄRK SKÄNHETEN I DIG, EN DROPPE I TAGET!

Att låta människor från alla bakgrunder och kulturer veta att de har rätten och förtjänar att känna sig vackra, är visionen som styr oss. Vi har upptäckt den otroliga kraften av brasilianska botaniska ämnen och vill dela med oss av dess mirakulösa egenskaper.
Brasilien är en guldgruva när det kommer till naturliga botaniska ämnen - därför är alla våra produkter tillverkade men minst 98% av de allra renaste och mest noggrant utvalda ingredienserna. Dessutom är alla produkter 100% veganska. Du ska inte behöva välja mellan samvete och kvalitet, våra produkter är lika bra för båda!  Därför lanserar vi Deztello.se, helt tillägnat ditt hår, din självkänsla och ditt välmående.
Vi tror inte att det bara räcker med att välja otroliga råvaror och fylla produkter i snygga och sofistikerade flaskor. Varje produkt är noga utvald och har ett helt team bakom sig som vet hur viktigt skönhet och egenvård är för att bygga upp självkänslan och upprätthålla en hälsosam självbild.
Som enda återförsäljare i Sverige ger vi dig tillgång till Premium-märket Evan Care med sina omtalade och hyllade produkter, raka vägen från moder jords kraftkälla hem till dig!